AIHETTA HYMYYN

Aamu alkoi sillä, että sekavien yöunien jäljiltä ei olisi tehnyt mieli nousta sängystä ylös lainkaan. Nousinpa kuitenkin ja päätin vielä kiusata itseäni normaalia pidemmällä aamulenkillä. Mikä oli virhe, sillä sukka valui kenkäni sisällä jokaisella askeleella ja siinä jos missä on aihetta koko päivän pilaantumiseen. Aamukänkkis kuitenkin hiipui päivän mittaan ja sain lopulta huomata tämän tiistain olleen varsin mainio tapaus.

ranta1

TÄNÄÄN ON HYMYILYTTÄNYT:

♥ Makuuhuoneen uusittu sisustus

♥ Uudet kevättennarit

♥ Asiakkaalta saatu kukkapuska

♥ Pulla ja suklaamunat

♥ 8 kilometrin iltalenkki

♥ Pikkuriikkisen kohonneet lämpöasteet

♥ Päiväunet

♥ Postilaatikosta löytynyt hääkutsu

♥ Roomasta haaveilu

♥ Täydellisesti valmistettu uunilohi

♥ Stuban pussailu

♥ Vanhojen kuvien selailu

♥ Animal Planetin & NatGeon luontodokkarit

♥ Itse puristettu ananas-porkkanamehu

On muuten äärettömän hyvä tapa listata aina iltaisin kaikki kuluneen päivän kivuudet. Minulla itselläni on käytössä vihko, johon raapustelen joka päivä päivän parhaita juttuja. Suorastaan terapeuttinen tapa ja myöhemmin lueskellessa saa huomata, että eipä se oma elämä olekaan hullumpaa!


Posted in and tagged by Salla.