KEVÄTLEMPPAREITA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Kuinka moni teistä ajautui koluamaan liian monta BikBokia pilottitakin toivossa? Täällä nousee käsi. Tosin laihat olivat tulokset – joka liikkeestä oli the pilotti loppu tai viimeinen vääränkokoinen rotsi hengaili orpona rekissään. Jostain syystä tajusin vasta nyt, että BikBokillahan on myös nettikauppa ja myös sieltä olisi voinut yrittää bongailla tuota täydellisyystakkia. No, eipä näkynyt sielläkään enää, mutta sen sijaan löysin läjän muita keväthimotuksia. Vaikka asiahan on periaatteessa niin, että vaatekaapissani on nykyisin tiukkaakin tiukempi seula, jota ei noin vain läpäistä. Tässä kuitenkin muutamia vakaan harkinnan arvoisia juttuja! 

bikbokkollaasi

 Napitettava farkkuhame // Nyöritetty mekko // Hapsutoppi 

 Nyöritetty pusero // Raidallinen paitapusero // Beige trenssitakki 

 Trikoomekko // Mokkahame // Pikkulaukku 

Ylipäätään tuleva kevät näyttää trendien suhteen kivan rennolta ja innostavalta! Etenkin kollaasin farkkuhame ja nyörityksillä varustettu trikoomekko kelpaisivat kevätgarderoobiini. Myös pystyraidallinen paitapusero sekä vetskarillinen mokkahame istuisivat vallan mainiosti omaan tyyliini. Tai no voisin kyllä saman tien ottaa nuo kaikki! Nyt vaan lumensulamismanaus valloilleen ja lämpöasteet nousuun, jotta saa heittää talvitakinrotiskot hittoon!

Mikä näistä olisi sun oma suosikkisi?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.