LAUANTAIKARKKI: BEN & JERRY’S COOKIE DOUG S’WICH UP

♡+

Alkuviikosta sain Benilta ja Jerryltä mieleistä postia suoraan työpaikalleni. Sen jälkeen onkin ruokavalio ollut melkoisen jätskipainotteinen. Tämä Cookie Dough S´Wich Up -vaniljajätski suklaakeksisattumineen on niin jumalaista, etten pystynyt edes aloittamaan tätä postausta ilman, että hain pönikän pakkasesta. Keksipalojen määrässä ei ole säästelty ja jokaisella lusikallisella varmasti saa sekä itse jädeä että sattumia suuhunsa. Joukossa on myös pikkuleipätaikinan palasia ja suklaista keksiraitaa. Kuulostaa juuri niin hyvältä kuin mitä onkin! Siitä kertoo jo sekin, että tuo puolillaan ollut purkilliseni kului juuri loppuun – tätä ei vaan voi olla hotkimatta. Uskaltaisinkohan sanoa, että uusi lemppari Benin & Jerryn perheestä on löytynyt? Ihan yhtä paljon kyllä tykkään myös yksittäispakatuista Wicheistä, joissa on kahden keksin välissä jäätelöä. Niitä varmasti kuluu tulevana kesänä roppakaupalla!

Oletteko te jo maistelleet Wich -uutuuksia? Millä menestyksellä?


Posted in and tagged by Salla.