CULOTTES

Viikonloppuna kävin ystävien kanssa syömässä hyvin ja kurkkaamassa vähän myös yöelämää pitkästä aikaa. Ei edelleenkään mun juttuni. Jälkimmäinen siis – hyvä ruoka kyllä maistuu aina ja etenkin Delhi Darbarissa. Ulos lähtemisessä kuitenkin on se kiva juttu, että saa laittautua ja käyttää niitä vaatteita, joita ei arkena tule mieleenkään pukea. Arkipukeutumiseni on nykyisin niin ankeaa, että pikku irroittelu tekee vain terää. Tällä kertaa ylle päätyi Zaran culottes-housut, joista ennustan tulevan kesän lemppareita! Näyttäsiköhän nuo ihan dorkilta matalempien kenkien kanssa? Taidanpa huvikseni kokeilla.

HOUSUT – ZARA, LAUKKU – DKNY, TOPPI – ZARA, KENGÄT – ZARA, KELLO – GUL (saatu)

Asukuvia pitäisi kyllä ehdottomasti ottaa useammin jo siitä syystä, että havahtuisi tajuamaan olevansa kampaajakäynnin tarpeessa. Ihan vaan hienovaraisena vinkkinä itselleni.

Mitäs pidätte asusta: söppänää vai reppanaa?


Posted in and tagged by Salla.