PÄIVÄN PARHAAT – MAANANTAI

Päivän paras tyyli:

matyy

Holynights C interior design student from porto, Portugal (www.lookbook.nu)

Päivän paras juttu: Vappuhehkutukset ovat tänä vuonna olleet hämmentävän minimissä ja se johtuu pitkälti siitä, etten ole tajunnut sen olevan jo näin lähellä! Kevät on edennyt hirmuisella vauhdilla ja sunnuntaina eletään jo toukokuuta (eli oman vuodenaikaluokitukseni mukaan kesää)! Hurraa!

Päivän paras kurjuus: Vielä sunnuntaina intoilin voikukista ja valkovuokoista, mutta tänään ainut valkea näky on ollut luminen maa. Onneksi sulamisvauhtikin tuntuu olevan mukavan ripeä!

image

Päivän paras aktiviteetti: Aion kuluttaa tämän maanantai-illan jämät kevätsiivouksen parissa. Kohta jää suosikkimainokseni dude kakkoseksi oman mopinheilutteluni rinnalla. 

Päivän paras smoothie: Vadelmia, banaania, tyrniä ja kaurajugurttia. Ihan täydellinen kombo!

image

Päivän paras pettymys: Marssin tänään rahankiilto silmissä Nordeaan selvittämään mysteerisen tilini saldoa. Sain joku aika sitten kirjeen, jossa luki jotakin tilistäni kyseisessä pankissa, ja sen jälkeen olen miettimällä miettinyt, että mikähän tili siellä mahtaa olla. Isäni muisteli viikonloppuna, että saattaisi olla jokin säästötili, joka minulle on lapsena tehtailtu. Sen seurauksena kuvittelin jo mielessäni vähintään nelinumeroisia summia, mutta huimat 7 euroa ja 25 senttiä ropisi kämmenelleni.

Päivän paras biisi:


Posted in and tagged by Salla.