HOT OR NOT: KIRJAILLUT HIPPILAUKUT?

Nettikaupoissa on näkynyt viime aikoina melko paljon kudottuja ja kankaisia laukkuja värikkäin kirjailuin. Näitä katsellessa ensimmäisenä mieleen hiipii kesäiset festarit ja sellainen huolettoman rento hippilook. Farkkushortsit, vaalea t-paita ja iloisenkirjava veska tasselitupsuilla voisi olla aika kivakin kombo, vaikken välttämättä itseni olalle tuollaista väripommia osaakaan kuvitella. Näistä kolmesta H&M:n jakardikudottu bucket-laukku (iso kuva) on oma suosikkini, muttei tuo Star Melan reppukaan hassumpi ole. Jardin del Cielon turkoosissa laukussa värit saisivat mielestäni olla vähän nuhjuisemmat – nyt on turhan raikas sävymaailma noinkin rennolle asusteelle. Mitä kauemmin näitä tuijottelen, sitä lähempänä kesä tuntuu olevan. Melkein jo tunnen Ruisrockin jytkeen jalkapohjissani. 

hippilaukku

kuvat: H&M ja ASOS

Minkä laukuista itse poimisit ja mitä mieltä olet trendistä: hot vai not?


Posted in and tagged by Salla.