VAPPUSALAATTI

Tämä salaattiresepti piti oikeasti julkaista jo aikapäiviä sitten, mutta vappuviikosta muodostui sen verran hektinen, että jäipä sekin homma hoitamatta. Parempi silti kai myöhään kuin ei milloinkaan!

Tätä herkkua onkin tullut syötyä jo aivan törkeän monta lautasellista. Tosin ei ehkä mikään maailman ruokaisin salaatti, mutta menee kevyenä lounaana tai välipalana. Ihan hyvää vastapainoa ainakin omalle vappumenulleni, joka on koostunut muilta osin munkeista, oreojuustokakkupaloista, juustokakusta, sipseistä, karkeista ja muusta yhtä terveellisestä. Ensi viikolla olisi syytä palata takaisin ruotuun ja lopettaa tällainen ylenpalttinen ähkyttely. Kesäkin on lähtenyt jo sen verran hyvin käyntiin, että viimeiset hetket yrittää räpiköidä kesäkuntoprojektinsa kanssa! Kovin paljon paremmin ei kyllä toukokuu voisi alkaakaan. Näin tänään jo koivuissakin lehtiä! Ihan jo hykertelen täällä, kun mietin kuinka ihana kesä mahtaakaan olla edessä. 

TARVITSET: 

  • pinaattia
  • mansikoita
  • pinjansiemeniä
  • paistettua halloumia

NAM – SUOSITTELEN KOKEILEMAAN!


Posted in and tagged by Salla.