LAUANTAIKARKKI: KOLMEN KAVERIN JÄÄTELÖ – KOOKOS & SUKLAA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

♡-

Tätä jädeä metsästin hiki hatussa pitkin Turkua, kunnes eilen viimein tärppäsi. Kookoksella terästetty suklaajäätelö – kuulostaakin jo aika ihanalta! Innokkaana upotin lusikan jätskipönikkään ja no, olihan se hyvää! Suklaajäätelö oli ihanan kermaista, pehmeää ja samettista. Ohuet palat tummaasuklaata sopivat rinnalle täydellisesti. Sen sijaan kookososuuteen hieman petyin. Kastiketta ei ensinnäkään ollut kovin paljoa ja itseäni hieman häiritsi sen hiutaleisuus. Kookoskastike olisi maistunut paremmin ilman sattumia. Joka tapauksessa kokonaisuus oli kuitenkin todella herkullinen ja jäi hyvä maku suuhun. Taidankin itse asiassa aloittaa tämän lauantaiaamun linnoittautumalla sänkyyn tuon pakkaseeni piiloutuneen oranssin kaunottaren kanssa. Tätä tulee ehkä ostettua vielä toistekin! Sitä ennen aion kuitenkin metsästää vielä Kolmen kaverin Mango-Appelsiinia kokeiluun!

Onko siellä jo päästy herkuttelemaan tällä jätskiuutuudella? Mitä piditte?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.