TÄTÄ ET TIENNYT MINUSTA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

– Ei heilaa helluntaina, eikä oikein muinakaan päivinä. Olen elellyt heilatonta elämää jo hyvän aikaa. Ennen heilattomaksi heittäytymistä ajattelin, että elämä yksihenkisessä taloudessa olisi sietämättömän rankkaa, eikä ollenkaan juttu minua varten. Olenhan seurustellut liki koko ikäni viisitoistakesäisestä lähtien. Nyt kuitenkin huomaan, että tämä on juuri sitä, mitä tarvitsin. Omin nokkineen elely tuntuu vapauttavalta.

– Harkitsen vähän väliä blogin lopettamista. Lähinnä siitä syystä, että olen nykyisin niin ankara yksityiselämän pihtari, etten tiedä onko minulla enää mitään tarpeeksi kiinnostavaa annettavaa. Samalla kuitenkin tiedostan, että jos ei olisi blogia, niin hankkisin varmasti jonkun kirjasen resepteilleni ja höpöhöpöjutuilleni, jolloin sama meno jatkuisi, mutta suuremmalla vaivalla ja ilman kivoja lukijoitani. Ei siis kannata.

– Olen koukussa Temptation Islandiin, enkä tiedä miksi tahdon tämän julkisesti kertoa. Ehkä sellainen järkyttävän raju vastakohta omasta elämästä on tavallaan silmiä avartavaa ja virkistävää. Tai mitä sitä nyt turhaan selittelemään, niin mehukasta öykkäröintiä ja kieroilua, ettei voi katsomattakaan olla. 

– Minua hävettää ihan jatkuvasti. Joskus häpeän niin kovaa, että melkein päätä alkaa särkeä. Olen alkanut kokea jatkuvan häpeilyni ja ”mitähän noi muut nyt ajattelee” -mietiskelyni pikkuhiljaa ihan oikeaksi ongelmaksi ja pohtinut tosissani keinoja, joilla sellaisesta pääsisi eroon. Saatan hävetä aivan naurettavia asioita, vaikka paljon antoisampaa olisi olla reilusti oma itsensä välittämättä tuon taivaallista muiden mielipiteistä.

– Tämä sunnuntai on aivan täydellinen. Ulkona sataa vettä, eikä Stuba suostu lähtemään lenkille. Aion maata koko päivän tässä samassa sängyssä, odottaa illan jääkiekkomatsia ja syödä rasvaista pastaa. Viikonloppu oli niin aktiviteettirikas, että kunnon löhöpäivä on parasta, mitä kuvitella saattaa. 


Posted in Yleinen and tagged by Salla.