PÄIVÄN PARHAAT – TORSTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

pps

Helena C., Fashion Blogger from Seville, Spain (www.lookbook.nu)

Päivän paras raivokohtaus: Arvatkaa känkkäränkän taso, kun molemmat televisiot heittävät ruutuun tekstin ”ei signaalia” juuri, kun Suomi-Kanada ottelu on alkamassa? Ei auttanut kanavien uudelleenvirittely, johtojen tsekkailu tai naapurien jahtaaminen pitkin pihaa. Maksoinpa sitten 15 euroa yhdestä jääkiekkopelistä, jotta saisin sen edes tietokoneeni ruudulta tuijoteltua. Harmi, ettei sekään menetelmä oikein tahtonut toimia, vaan pätkiminen oli jatkuvaa ja kolmannen erän loppupuolisko jäi täysin näkemättä.

Päivän paras kynsilakka: L’Oréalilta saatu valkoinen kynsilakka on ehkä kaikkien aikojen suosikkini. Etenkin nyt, kun käsissä alkaa olla jo pientä päivetystä, niin lakka näyttää entistä upeammalta!

Päivän paras koukutus: Norppalive ja ihana Pullervo! Tekisi mieli lähteä kesälomalla Saimaalle ihan vain norppia bongailemaan. Sitä ennen taidan kuitenkin liittyä norppakummiksi, jotta nuo ihanat möhkylät voisivat jatkossa paremmin.

Päivän paras juttu: Viikonloppuna alkaa taas kunnon kesä! Olen tosin nauttinut näistä viileämmistäkin päivistä täysin rinnoin. Kukkivasta tuomesta lähtee niin huumaavan ihana tuoksu, että haahuilen kaiket päivät luonnossa sieraimet valtoimenaan. Vihreän sävytkin ovat juuri nyt kaikkein kauneimmillaan!

Päivän paras uudistus: Kävin eilen kampaajalla ja räjähtänyt fledani heräsi uudelleen henkiin. Meininki päälaella oli sen verran plörähtänyt, että oli jo korkein aikakin! Mitään dramaattista muutosta ei kuitenkaan tapahtunut, mutta itse huomaan selkeän eron. 

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.