PÄIVÄN PARHAAT – TORSTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

tyyq

Ruxandra I., girl from Brussels, Belgium (www.lookbook.nu)
.

Päivän paras juttu: Enää yksi pikkiriikkinen päivä lomaan – ai että! Olen odottanut kesälomaani viime päivät niin kieli pitkällä, että huomenna täytyy ehkä vähän tuulettaa sen kunniaksi. Aika ihanan monta viikkoa aikatauluttamatonta elämää edessä!

Päivän paras himotus: Joka kesäinen espadrillohimo on taas nostanut päätään. Jotkut vaaleat tossukat tahtoisin kesäkoipiani piristämään! Myös paksummalla pohjalla varustetut voisivat olla aika hauskat.

espat

kuvat: www.asos.com

Päivän paras huojennus: Tänään olen iloinnut, että sataakin välillä. Olen ehtinyt tekemään juttuja, joita aurinkoisella säällä ei yksinkertaisesti viitsi tehdä. Kesäsade tuoksuukin niin ihanalta, ettei pysty valittamaan! (Katsotaan tätä mielipidettä uudemman kerran, jos sama ilma päättäkin jatkua viikkoja)

Päivän paras ajatus:

image

Instagram @onneksinyt

Päivän paras piristys: Siskoni kävi tällä viikolla luonani kylässä ja toi mukanaan vaikka mitä kivoja juttuja! Tuli vähän ikävä niitä aikoja, kun toisen vaatekaapille pystyi (salaa) vain kävelemään ja ottamaan haluamansa.

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.