PÄIVÄN PARHAAT – TORSTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

BY PRISCILA D., FASHION LOVER FROM PORTO, PORTUGAL (www.lookbook.nu)

Päivän paras etsintäkuulutus: Tietääkö joku, mistä saisi kivoja ja kookkaita tauluja? Ei tarvitsisi välttämättä olla mitään suurta taidetta, sillä siitä genrestä en paljoakaan ymmärrä. Tällä hetkellä olkkarin seinällä möllöttä aivan törkeän ruma Ikea-taulu, josta tahtoisin jo kovasti eroon. Kaikki vinkit jakoon siis!

Päivän paras keksintö: Muistan, kun muutama vuosi sitten näitä Insjön pussukoita alkoi näkyä blogeissa ja suoraan sanottuna ajattelin, että mikähän virka tuollakin kapistuksella on. Sittemmin laukkujani tongittuani ja ”nyt oon hukannut mun puhelimen” -paniikkeja saatuani, olen alkanut ymmärtää tuotteen idean. On sitä paitsi ihan mahtava säilytyspaikka kameralle, jos on vaikka vaan joku ohkainen kangaskassi mukana.

Laukku saatu blogin kautta.

Päivän paras ruokakoukutus: Voisin syödä riisipaperiin käärittyjä vietnamilaisia kevätrullia kaiket päivät. Tai oikeastaan syönkin. Yrteillä, kasviksilla ja jättikatkiksilla täytetyt ovat lemppareitani! 

Päivän paras ilmoitus: Olen ajatellut ottaa blogin kanssa todella rennosti tänä kesänä ja postata ihan milloin huvittaa yhtään stressaamatta (okei, olen tehnyt tätä jo hetken aikaa). Että ei kannata ihmetellä, jos yhtäkkiä muodostuu viikkojen taukoja. Instagramista @fofsalla kuitenkin löytää kuvakuulumisia harvase päivä!

igt

INSTAGRAM @FOFSALLA

Päivän paras villiintyminen: Olen viime päivinä alehaukkaillut melko sairaalloisesti, mutta samalla löytänyt vaikka miten ihania kesämekkoja. Yleensä alennusmyynneissä on pelkkää roskaa tarjolla, mutta nyt on tullut bongattua aikamoista laatukamaa. 

Päivän paras biisi: 


Posted in Yleinen and tagged by Salla.