PÄIVÄN PARHAAT – MAANANTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

Queen H. from Kazakhstan, currently live from California, United States (www.lookbook.nu)

Päivän paras suoritus: Olen viikon sisään ajellut lähes 1000 kilometrin edestä ja huomenna lisää kilsoja edessä – tällä kertaa otetaan suunnaksi kesäinen Helsinki! Sen reissun jälkeen en kyllä aio viettää aikaani ainakaan autossa.

Päivän paras huomio: Instagramista löytää nykyään fofsallan sijaan nimimerkillä sallajokin!

sallajokinen1

Päivän paras teko: Sain vihdoin heitettyä talviturkkini huitsinevadaan ja pulahtelin kylpyveden tuntuisessa järvivedessä. Uiminen on ihan lempparipuuhani, mutta tänä kesänä sitä aktiviteettia ei ole tullut harrastettua ollenkaan! 

Päivän parhaat asusteet: Mattinaamari & kukkaseppele – omasta mielestäni melkoisen toimiva kombo!

image

Päivän paras lajikokeilu: Päästiin lauantaina kokeilemaan ystäväni polttareissa twerkkausta ja oli muuten äärimmäisen hikistä hommaa! Polviparatkin aivan mustelmilla sen rääkin jäljiltä. Oli silti ihan mielettömän hauskaa!

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.