PÄIVÄN PARHAAT – TORSTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

Pam H. girl from Boston, MA, United States (www.lookbook.nu)

Päivän paras huojennus: Huh, torstai! En voi kieltää, etteikö tämä viikko olisi ollut rankin aikoihin, mutta nyt aletaan olla jo voiton puolella. Alkuviikko on sisältänyt niin paljon epäonnisuutta, että loppuviikon on väkisinkin oltava silkkaa ilotulitusta. 

Päivän paras haave: Voisinpa teleportata itseni viime keskiviikkoiselle Foodoran piknikille Pizzariumin pizzojen ja muiden herkkujen äärelle. Ja lomaan. Ja lämpöön.

Foodora_GFT_010

KUVA: JULIUS TÖYRYLÄ

Päivän paras asukriisi: Lauantaina olisi luvassa Flowta kaatosateessa, enkä yhtään tiedä, millaisella kostyymilla lähtisi liikenteeseen. Olisi saattanut itse asiassa jäädä liput ostamatta, jos olisin ajoissa ymmärtänyt, ettei aurinko ja helle koske varmuudella muita festareita kuin Ruisrockia. Täytynee rynnätä sadetakkiostoksille!

Päivän parhaat kakut: Viime viikolla piipahdin Roots Helsingissä herkuttelemassa ja oli kyllä aivan törkeän hyvät raakakakut, vaikka melkein yhtä hyviä saa meiltä Turustakin. Vielä, kun oppisi itse raakakakkuleipuriksi, niin voisi viettää kakkupäivää vaikka joka päivä!

image

Päivän paras kysymys: En haluaisi ruikuttaa, mutta loppuiko lämpöiset kesäpäivät todella jo tähän? Vai onko tässä vielä toivoa jäljellä? Toisaalta viime kesä oli kokonaisuudessaan tällaista +17 asteessa värjöttelyä, että ei sietäisi valittaa. 

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.