#LIVBOXLOVE

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Olin juuri pakkailemassa viikonloppulaukkua, kun ovelleni kiikutettiin musta laatikko täynnä reissussa tarvittavia kosmetiikkatuotteita. Matkakokoinen hoitoaine, valkaiseva hammastahna ja Vichyn kasvovoide sulloutuivat suoraan kassini uumeniin. Myös kirkastavaa kasvohoitoa tuli kokeiltua heti seuraavana aamuna ja pääsipä mukaan vielä räiskyvän sävyinen mattahuulikiillekin. Näiden lisäksi elokuun Livboxistani löysin vedenkestävän ripsivärin, Neutrogenan törkyhyvän kuorintavoiteen, tuoksunäytteen sekä aurinkopuuteria (joka oli ilmeisesti eksynyt minun boxiini vahingossa, hah). Vaikka ja mitä siis!

Purnukoita hypisteltyäni ja kokeiltuani suosikeikseni nousivat tällä kertaa Lumenen kasvohoito, joka suorastaan herätti ränsistyneen naamatauluni uudesti henkiin sekä Maybelinen Color Sensational Vivid Matte Liquid -huuliväri, joka hurmasi mattapintaisuudellaan. Kivan erilainen huulimeikki! Toisaalta tässä paketissa ihastutti ihan joka juttu, eikä mikään tuotteista ollut sellainen, joka jäisi vaille käyttöä. Muutama tuote, kuten Pepsodentin White Now Glossy Chic -hammastahna, Cutrinin korjaava hoitsikka ja Vichyn Idéalia kasvovoide olivat itselleni jo entuudestaan tuttuja. Sen sijaan esimerkiksi Cien, jonka vedenkestävä ripsiväri oli laatikossa mukana, oli jo ihan brändinäkin entuudestaan vieras.

Mahtavinta Livboxissa onkin mielestäni juuri se, että pääsee helposti kokeilemaan uusia tuotteita ilman, että koluaisi kauppojen hyllyt tyhjiksi. Paketti saapuu joka kuukausi postitse kotiin ja mukana on 4-6 kauneustuotetta. Todellista arjen luksusta sanonnan varsinaisessa merkityksessä! Tämä hemmottelu ja itsensä helliminen kustantaa 16,90€, mutta teille lukijoilleni syyskyyn Livbox on tarjouksessa hintaan 13,90€. Tästä linkistä pääsee nappaamaan omansa – käytä tilatessasi koodia focus (voimassa 28.8 saakka)!

Nyt reissukassi taas valmiiksi ja suunnaksi Tampere! Ihanaa viikonloppua – nauttikaa auringosta!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.