SUOSIKKISMOOTHIE

FOCUS ON FASHION | Yleinen

suosikkismoothie1

  • ♡ tyrniä (ja kunnolla!)
  • ♡ ananasta
  • ♡ banaania
  • ♡ Oatly appelsiinikaurajuomaa (saatu)

Rysäytin alkukesästä mahtavasti palvelleen blenderini hajalle ja jouduin hetken elelemään ilman joka aamuisia smoothieita (rankkaa oli). Kitchentimelta saamani sekoitin kuitenkin saapui kuin taivaanlahjana luokseni ja uudella Braunilla onkin tullut surauteltua mielenkiintoisia makukokeiluja. Tämän hetken ehdoton vakkari ja lemppari onkin tämä tyrnintäyteinen vitamiinipommi. Tällä lähtee päivä käyntiin, vaikka väkisin! 

Huomaan, että tyrni marjana on muutenkin joku tämän hetken ultimaattinen ruokakoukutukseni. Sitä tekisi mieli ahmia joka välissä! Mikä on ihan kiva juttu, sillä kesän ruokavalio on ollut kaikkea muuta kuin terveellinen. Ehkä tässä tyrniä ahmiessa paikkaillaan lomakuukausien aiheuttamia puutostiloja!

Aurinkoista torstaita!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.