IT’S GONE

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Alkaisikohan se nyt olla tässä? Kesä 2016 nimittäin. Olen aivan äärettömän kiitollinen kaikesta, mitä kyseinen ajanjakso elämääni toi. Ikävästä tulee riipivä, mutta ei syksykään ihan pahalta näytä. Kivoja juttuja ja uusia suunnitelmia jo mielessä! Ajattelin itse asiassa tehdä tulevasta syksystä kaikkien aikojen kovimman – hihat on jo kääritty ylös.

Silti vähän elättelen toiveita, että syyskuu sisältäisi paljon lämpimiä päiviä ja aurinkoa. Muutama juttu bucketlistiltä jäi toteuttamatta ja haluaisin vielä tämän vuoden puolella painaa check-rastin niidenkin haaveiden perään. Kaiken maailman suppailut ja kalliokiipeilyt yhä kokematta! Olen varmasti ainoa, joka ei tähänkään mennessä ole saanut kammettua itseään kelluvan laudan päälle melomaan.

Nyt kuitenkin ajattelin kunnon sadepäivän kunniaksi suunnata kirjastoon, sillä meikäleidi aloitti jälleen opiskelun! Näemmä vuoden verran maltoin olla ilman (haha, melko naurettava lause näinkin epänörtiltä ihmiseltä). Tällä kertaa tosin ihan vaan avointa yliopistoa ja psykologiaa!

Miltä teidän syksynne näyttää? Puhalteleeko uudet vai vanhat tuulet?


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.