TRUST YOUR GUT

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Tiedättekö sen tunteen, kun joinakin huikeina hetkinä miettii, ettei elämä voi enää ikinä paremmaksi mennä, mutta sitten muutaman vuoden päästä tajuaa, että menipä kuitenkin? Näissä fiiliksissä olen viettänyt viime päivät ja samalla oivaltanut, ettei tämäkään vielä ole lähellekään koko elämänkaareni huippua. Tällä hetkellä on kuitenkin ihan äärettömän hyvä ja kiitollinen olo. Tiedän, mitä tahdon, mutten vielä ole saavuttanut haaveilemiani asioita. Se jännitys ennen kuin saa haluamansa on ihan parasta! Yleensä näinä hetkinä vain hermoilee, murehtii ja panikoi, mutta nyt olen niin varma kaikesta, että hymyillä möllötän täysin tyytyväisenä. 

Ja itseni tuntien viimeistään ensi viikolla mielialani on loikannut autuaan onnellisesta takaisin hermoheikoksi hätäilijäksi. Hah! Sitä suuremmalla syyllä täytyy nyt nauttia näistä tiloista täysillä.

Pilotti – BIKBOK, Kengät – NIKE, Neulemekko – VILA, Laukku – NIKE, Kello – GUL (saatu)

Mitäs sanotte: söppänää vai reppanaa?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.