LOKAKUUN TO DO -LISTA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

♡ perusta yritys ja hae lainaa

♡ laita asunto myyntiin

♡ ala käyttää pipoa ja sormikkaita

♡ hoida psykan opinnot sellaiseen kuosiin, ettei niitä tarvitse hetkeen stressailla

♡ käytä kaikki liikenevä aika uuden intohimosi parissa

♡ käy uimassa

♡ tee mahdollisimman paljon kivoja juttuja sen sijaan, että käpertyisit sohvan nurkkaan nysväämän

♡ polta kynttilöitä

Joku valitteli, etten enää anna mitään itsestäni tai kerro, mitä minulle todella kuuluu. Asia vaan sattuu olemaan niin, ettei kaikkea aina kannata suuna päänä huudella ympäriinsä, mutta ajattelin nyt kuitenkin tämän verran raottaa, mitä täällä päässä oikein on menillään! Toivottavasti asiat myös lähtevät rullailemaan toivomaani suuntaan, jottei tarvitse muutaman kuukauden päästä selitellä, että kuinkas niille ideoille sitten kävikään.. Hui, pelottaa ja paljon!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.