PÄIVÄN PARHAAT – SUNNUNTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

suty

Ebba Z. blogger, currently living in Gothenburg/Berlin/ from Umeå, Sweden (www.lookbook.nu)

Päivän paras toteamus: Mielestäni kaikkien tulisi kerran elämässään kokeilla yrittäjäksi ryhtymistä. Sen luokan prosessi, että opettaa varmasti jokaiselle siihen ansaan astuvalle paljon. Nimimerkillä pinna palanut ja hermot jo riekaleina, mutta silti niin hullun innoissaan!

Päivän paras tyyppi: Stubseli pupseli ♥

image

Päivän paras viikonloppuaktiviteetti: Täällä on ollut rauhallisin viikonloppu aikoihin! Olen käyttänyt kaiken energiani liiketilan etsiskelyyn ja käynyt katsomassakin yhtä hirmuisen suloista, mutta kuitenkin mittasuhteiltaan aivan liian pientä tilaa.

Päivän paras aamupala: Smoothiebowl raakasuklaalla, kookoslastuilla ja pensasmustikoilla höysettynä – nam!

Päivän paras kauhistus: Ylihuomenna on jo marraskuu! Aikamoisella vauhdilla syksy on mennyt eteenpäin. Marraskuu ei tunnetusti ole mikään oma lempparikuukauteni, joten toivottavasti sujahtaa yhtä vauhdikkaasti ohitse kuin edeltäjänsäkin.

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.