HULLUJA AIKOJA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Totesin eilen ääneen, että käsillä on kyllä varmasti elämäni hulluimmat ajat. Niin monta rautaa tulilla ja niin monta asiaa levällään. Muutamat maata ravistelevat stressi-itkutkin on tullut paruttua tämän kaiken kaaoksen keskellä. Sinä päivänä, kun tästä härdellistä selviän, aion tuulettaa ja kunnolla. Onneksi asiat etenevät niin vauhdilla, että tässä sekasorrossa ei todennäköisesti tarvitse enää kovin kauaa möyriä. Toivottavasti kuukauden päästä on jo aivan eri meininki!

Muutama teistä on valitellut, että vihjailen jatkuvasti uusista tuulistani, mutten kuitenkaan oikeastaan kerro mitään ja onhan tuo ihan totta. Vielä en harmikseni voi aivan kauheasti avautua, mutta sitten kun voin, niin voitte olla varmoja, että tuuttaan koko blogin täyteen asiasta. Vaikea kuitenkaan olla täysin hiljaakaan, kun on niin jumalattoman innoissaan ja täpinöissään kaikesta uudesta. 

Tällä hetkellä toivon maailman eniten, että löydettäisiin pian unelmien liiketila ja saisin laitettua kodin myyntiin. Ehkä vähän myös sitä, etten olisi ajautunut tämän kaiken keskellä lukemaan psykologian perusopintoja, sillä oppikirjat ja tentit eivät oikein meinaa mahtua näihin kuvioihin. Huh. Onneksi kuitenkin tiedän, että lopulta kaikki järjestyy!

4s-insta6s-insta

KUVAT: TEIJA HÄRMÄAHO / MOODPHOTO


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.