PÄIVÄN PARHAAT – KESKIVIIKKO

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

tyylikw

Storm W. Blogger from Berlin, Germany (www.lookbook.nu)
.

Päivän paras aktiveetti: Maata koko loppupäivä sohvalla tekemättä yhtään mitään. Odotin koko työpäivän sitä hetkeä, kun pääsen kotiin ja saan vaan olla möllöttää loppupäivän. Tällaista mahdollisuutta ei nimittäin ole hetkeen ollut, kun on täytynyt sinkoilla paikasta toiseen.

Päivän paras juttu: Kotikoloseni on tosiaan päässyt vihdoin myyntiin ja toivon hartaasti, että menisi myös kaupaksi mahdollisimman pian, jotta pääsisin uuttakin ostamaan. Jos sulla tai jollakin tutulla on saunallinen kaksio merellisessä ympäristössä hakusessa, niin kurkkaa tämä!

Päivän paras hämmästys: Miten voi ensi viikolla olla jo joulukuu? Oma jouluni tulee ihan taatusti menemään aivan muissa merkeissä kuin edeltäneinä vuosina. Jouluhypetykselle ja -piipertelylle ei valitettavasti tänä vuonna riitä aika ollenkaan, vaikka kovasti jouluintoilusta nauttisinkin.

Päivän paras kauneustuote: Mossan silmänympärysvoide on paras kokeilemani kosmetiikkatuote pitkiin aikoihin! Silmänympärysiho näyttää lyhyenkin käytön jälkeen paljon kimmoisammalta.

mossa1

Tuote saatu blogin kautta.

Päivän paras saavutus: Huomaattekos, kun meikäleidi on alkanut postailemaan ihan kunnolla pitkästä aikaa? Ja perjantaillekin vielä uutta juttua tulossa! Kaukaisilta tuntuu ne ajat, jolloin kaksi postausta päivässä oli minimi.

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.