BONAREITA SHOPPAILEMALLA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Ennen kuin ryntäät nettishoppailemaan holtittomasti Black Fridayn ja kulman takana odottavien veronpalautusten kunniaksi, niin lue tämä ja tee samalla säästöä!

Arvaako joku jo, mistä on kyse? Alkaa beellä ja loppuu kukkaron kilinään. 

Jos et vielä ole kuullut Bonuswaysta, niin nyt on korkein aika. Bonusway on palvelu, jonka avustuksella nettishoppailusta tulee aavistuksen kivuttomampaa. Bonuswayn kautta shoppaillessa nimittäin saa samalla kerrytettyä bonusta verkko-ostoksista ja nämä bonukset saa tilitettyä suoraan omalle tilille puhtaana rahana. Itse olen käyttänyt palvelua jo peräti kolme vuotta ja säästänyt satoja euroja. Ostan paljon vaatteita netin kautta ja teen tilaukset aina kun mahdollista nimenomaan Bonuswayn välityksellä.

Bonuswayn listoilta löytyy yli 900 verkkokauppaa, joissa tehdä ostoksia. Palvelu on käyttäjälleen täysin ilmainen eli mitään et ainakaan menetä – päinvastoin. Täältä löydät kaikki Bonuswayn bonareita kerryttävät nettikaupat. Esimerkiksi Nellyltä, Bubbleroomilta sekä Ellokselta saa aikamoisen kivat bonusprosentit ja siihen päälle vielä Black Fridayn mukaiset hinnat (kurkkaa jättiläismäinen lista tarjouksista täältä), niin tulee tästäkin perjantaista taas aavistuksen parempi. Yksinkertaisuudessaan homma toimii siis niin, että rekisteröidyt palveluun, valitset nettikaupan, josta tahdot tilata ja menet kauppaan Bonuswayn ”siirry kauppaan” -painikkeen kautta. Tämän jälkeen klikkailet ostoskoriin, mitä mielesi tekee ja suoritat tilauksen normaalisti loppuun. Ei sen kummempaa!

Itse olen viime aikoina haaveillut matkasta lämpöön (tai no oikeastaan ihan mihin tahansa) ja esimerkiksi hotelleja varaillessa kannattaa käyttää Hotels.comia nimenomaan Bonuswayn kautta, niin ei tule ihan niin kalliiksi. Sama juttu, jos varailee reissuja vaikkapa Booking.comin, Expedian tai Ebookersin kautta. Matkailusivustojakin löytyy Bouswayn alta liki sata! Itselleni on muutaman kerran käynyt niin, että olen jostain syystä täysin unohtanut koko Bonuswayn olemassaolon ja hankkinut netistä jotain vähän kalliimpaa, kuten lentoja. Jälkeenpäin on harmittanut, miten paljon ”hävisin” pelkän hajamielisyyteni vuoksi. 

OMAT SUOSIKKINI BLACK FRIDAY -TARJOUKSISTA:

FEEL UNIQUE – kosmetiikkavarastoni on kipeästi täydennyksen tarpeessa  näin pikkujoulukauden alla

HOTELS.COM – kuten sanottu, jonnekin löhölomalle olisi kova tarve päästä!

ZALANDO – Zalandon Black Friday -alesta ajattelin metsästää joululahjoja

Menkäähän jo kipin kapin rekisteröitymään, sillä yhdelle teistä mun kamppissivuni (www.bonusway.fi/focusonfavorites) kautta liittyneistä pamahtaa 100 euron arvoinen ylläri takataskuun (okei, olen huono pitämään salaisuuksia, joten paljastan samantien, että tuo ylläri on lahjakortti Zalandolle)!

Nautinnollista Black Fridayta kaikille!

 


Posted in Yleinen and tagged by Salla.