PÄIVÄN PARHAAT – MAANANTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

erw

Masha S. Blogger on masha-sedgwick.com from Berlin, Germany

(www.lookbook.nu)

Päivän paras ilo: Talvi on ihan parhaimmillaan silloin, kun on kunnolla kylmä, kuurankukkasia kaikkialla, aurinko taivaalla ja sopivasti lunta. Juuri nyt on aika idyllinen talvi, vaikka sitä lunta toivoisinkin vielä lisää!
Päivän paras juttu: Täällä alkaa bisnekset olla jo sillä mallilla, että saadaan mahdollisesti huomenna nettisivut auki ja voin vihdoin kailottaa koko maailmalle kaiken. Remppakin valmistunee viikonloppuna ja pääsemme aloittamaan varsinaisen liiketoiminnan vielä tämän vuoden puolella! Iso JEE! 
image

Päivän paras kriisi: Näyttää vähän siltä, että kirjaimia näppäimistöltään tiputteleva koneeni vetelee viimeisiä henkosiaan, enkä todellakaan ole valmis päättämään yhteistä taivaltamme tähän. Varsinkaan nyt. Kameran korjasin joku aika sitten vanhalla kunnon Erikeeperillä – toimisikohan myös tähän hätään? #teeseitse

Päivän parhaat löydökset: Siivoilin konetta turhista kuvista ja eteen pulpahti vaikka mitä ihania muistoja. Joskus on kai ehtinyt matkustella ja joskus on kai ollut kesä. Niin paljon mahtavia juttuja ja toivottavasti monta vielä edessä. Äkkiä kaikki kovalevylle talteen ennen kuin on myöhäistä!

image

Päivän paras muistutus: Mikäli iho tuntuu olevan pienen virkistyksen ja kirkastuksen tarpeessa, niin muistakaahan, että blogitarjoukseni Schrammek Green Peel -yrttihoitoon Butik Beautyssa on voimassa vielä tämän viikon! Paras kasvohoito evör.

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.