NAMSIA (arvonta)

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Ootko koskaan kokeillut Namsiaa? Mikäli ei tunneta, niin veikkaan, että et.

Nyt kuitenkin on 15:sta teistä mahdollisuus päästä kokeilemaan Namsiaa 27.-30.12! Kerro kommentissasi, mikä seuraavista päivistä sekä ajankohdista sopisi aikatauluusi parhaiten ja olet mukana arvonnassa. Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikohta, jotta saan voiton osuessa kohdalle sinuun yhteyden. ARVONTA PÄÄTTYNYT JA VOITTAJIIN ON OTETTU YHTEYTTÄ!

NAMSIA 27.12. KLO 12:15-13:15 TAI KLO 17-18

NAMSIA 28.12. KLO 12:15-13:15 TAI  KLO 15:45-16:45 TAI KLO 17-18

NAMSIA 29.12. KLO 11-12 TAI KLO 14:45-15:45 TAI KLO 17-18

ONNEKSINYT, Kolmas linja 32, Helsinki

namsia77

Namsia on kaikille sopiva liikuntalaji, joka on ammentanut inspiraationsa mm. lasten liikekielestä. Namsia parantaa ketteryyttä, lihasvoimaa ja liikkuvuutta. Kaikki liikkeet toteutetaan omaa kehoa kuunnellen ja jos jokin liike tuntuu itselle sopimattomalta, siitä varioidaan oman tyylinen versio. 

Namsian perusideana on ajatus siitä, että ihmiselle luontaiset liikeradat ovat nykyaikaisen elämän myötä kadonneet. Ihmisellä on luontainen taipumus toteuttaa arkista liikkumista rajoittuneiden kaavojen mukaan –  näin ollen kehon liikeradat muuttuvat automaattisesti suppeammiksi.

Jokaisella meistä on luontaisia taipumuksia liikkumisen suhteen. Keho esimerkiksi taipuu usein luontaisesti helpommin joko eteen tai taakse. Namsiatunneilla  pyritään vahvistamaan näitä luontaisia liikeratoja, mutta myös tasapainottamaan kehon toimintaa keskittymällä vastavaikuttajiin omien taipumusten takana.

Lue lisää: www.onneksinyt.fi/namsia


Posted in Yleinen by Salla.