PÄIVÄN PARHAAT – MAANANTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

tyylimaan

Adriana G. blogger from Mexico living in Barcelona, Spain (www.lookbook.nu)
.

Päivän paras huojennus: Ensimmäisestä työpäivästä uudessa työpaikassa selvitty, hurraa! Vähän kyllä jo valmiiksi hirvittää tämä tuleva kevät, josta ei liiemmin vapaa-aikaa löydy. Aion tosiaan tehdä ainakin tämän kevään neljä päivää viikossa lastentarhanopettajan töitä ja siinä sivussa omistautua täydellä energialla myös Onneksinytille. Hengästyttää jo valmiiksi!

Päivän paras tarjous: Päätettiin laittaa niin hyvä tutustumistarjous vireille, ettei kukaan voi jättää kokeilematta. Kolmen kerran kortti vain 20 euroa – aika kova, vaikka itse sanonkin. Tuntivalikoimastamme löytyy tällä hetkellä Namsiaa, rentoutustunteja sekä lastentunteja. Ihan pian otetaan repertuaariin myös muutamia hauskoja tanssitunteja! Kolmen kerran kortti käy kaikille tunneillemme. Tästä varaamaan: onneksinyt.fi/varaa!

tutustumistarjous1

ONNEKSINYT / KOLMAS LINJA 32 / HELSINKI

Päivän paras juttu: Ah, omassa keittiössä tehty ruoka. Ajelehdin tosiaan loppuvuodesta muutaman viikon toisten nurkissa ja sitäkin ennen oli kotona Turussa niin järkyttävä kiire ja säätö koko ajan, etten liiemmin ehtinyt aikaa keittiön puolella viettää. Nyt kun on taas katto tukevasti pään päällä, niin onnistuu kokkailukin huomattavasti paremmin. Ihanaa, ettei enää tarvitse joka päivä odotella Foodoran kuskia tai syödä jotain kaupasta hätäpäissään ostettua valmisruokaa. 

Päivän paras tyyppi: Stubseli on suhtautunut kerrostaloelämään ja uuteen kotiinsa todella hienosti. Se mihin hän puolestaan ei suhtaudu niin hienosti, on uudet lenkkipolut. Ollaan nyt vedetty samaa reittiä melkein kaiket päivät, jotta oikea käteni pysyisi yhä paikoillaan. Siinä ei paljoa lihapullat taskussa auta, kun tuo huligaani pääsee uusien hajujen äärelle. 

image

Päivän paras ikävä: Ikävä pakkasta ja aurinkoa! Oli ihan mielettömän kaunis loppuviikko ja vaikka hypotermia olikin lähellä, niin silti vietin kaiket päivät meren rannassa räpsimässä kuvia. Tällainen kunnon talvi sen olla pitää lumineen ja pakkasineen!

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.