KÄSIKIRJOITUKSEN MUKAAN

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Pipo saatu Myssyfarmilta

Mietittiin tänään ystäväni ja yhtiökumppanini Neean kanssa, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ei edes tunnettaisi, jos en olisi kymmenen vuotta sitten perustanut tätä blogia. Ei siksi, että blogi liittyisi meidän ystävyyteen tai tutustumiseen millään tapaa, vaan siksi, etten todennäköisesti olisi vuonna 2012 aloittanut sosionomiopintoja Turun ammattikorkeakoulussa. Ei tunnettaisi, jos Neea ei olisi 15-vuotiaana tutustunut turkulaiseen poikaan, jonka vuoksi Turkuun ikinä ylipäätään päätyi. Ei tunnettaisi, jos omat suunnitelmani lukion jälkeen olisi olleet jotenkin suoraviivaiset tai olisin päässyt opiskelemaan sitä alaa, jota kaikkein eniten sillä hetkellä tahdoin opiskella. 

En makaisi juuri tässä makuuhuoneeni sängyllä Helsingissä, jos en ikinä olisi tavannut Neeaa. Minulla ei todellakaan olisi hyvinvointialan yritystä, enkä varsinkaan vetäisi minkäännäköisiä ryhmäliikuntatunteja yhtään missään. En olisi puoliksikaan näin rohkea. Uskon, että oikeat tyypit eivät putoile polun varrelle sattumalta. Oikeastaan en usko sattumaan missään määrin, en edes pieneltä tuntuvien asioiden kohdalla. 

Niinäkin vaikeina hetkinä, kun joku menee pahasti pieleen, kaikella on tarkoitus. Blogini pitkäaikaisimmat lukijat saattavat muistaa lukion jälkeisen pääsykoeurakkani ja epäonnistumiseni siinä. Jos en olisi epäonnistunut, en olisi tässä. Ja juuri tässä mun kuuluu olla. Asiat tapahtuvat juuri siinä järjestyksessä kuin pitääkin ja juuri silloin kun pitääkin. Elämässä ajoitus määrittää kaiken, mutta sinä et määritä ajoitusta. Näin sen on vaan oltava. Menee kylmät väreet, kun vain ajattelenkin tätä koko asiaa. 

Uskotteko te sattumaan?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.