IHAN NAMSIAPÄISSÄÄN (lukijatarjous)

Musta pitäisi kuvata jotain komediasarjaa, kun suunnittelen Namsia-tunteja oman olohuoneeni lattialla. Naapuritaloon näkyi hetki sitten ikkunastani pelkät jalat, jotka tekivät varmasti melko merkillisen näköistä ympyrää ilmassa. Ei sillä, etteikö meillä olisi normaalejakin liikkeitä tai etteikö valmiit ohjelmakokonaisuudet olisi ihan esittelykelpoista materiaalia, mutta nämä testailuvaiheet ja uusien liikkeiden kokeilut ovat melko koomisen näköistä katseltavaa.

On ollut muuten ihan mielettömän hauskaa, kun korviini on kantautunut kavereiden kautta, että joku itselleni täysin tuntematon on puhunut Namsiasta. Vielä kun ei ole ihan kaikkien suomalaisten sanavarastossa tuo termi, niin hypin miltei tasajalkaa, kun saan kuulla sen löytäneen jalansijaa ihmisten puheissa. Kärrynpyöriä kuitenkin teen vasta siinä vaiheessa, kun joku intoutuu kokeilemaan itse lajia.

Jotta kokeilijoita eksyisi studiollemme enenevissä määrin, niin toivotan kaikki teidät lukijani tervetulleiksi tämän viikon tunneille puoleen hintaan! Kerro kassalla (jossa minä itse luultavasti nökötän) lukevasi blogaini, niin 15,50:sta eurosta taikoutuu 7,75 €! Aikataulu ja varauskalenteri löytyvät täältä: https://onneksinyt.fi/varaa. Toivottavasti nähdään Kolmannella linjalla! ♥

namsiakollaasi

Mikäli et kuitenkaan pääkaupunkiseudulle saakka pääse tai aikataulusi on tämän viikon osalta tukossa, niin käy ainakin vilkaisemassa Instagramistamme @onneksinyt löytyvät videopätkät lajista!


Posted by Salla.