PÄIVÄN PARHAAT – KESKIVIIKKO

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

Leanne P. Blogger from Sydney, Australia (www.lookbook.nu)

Päivän paras postaus: Käykääpä lukemassa Oi mutsi mutsi -blogin Elsan kokemukset Namsiasta! NAMSIA – ILON JA ONNELLISUUDEN LAJI: ”Namsia on uusi laji, ja se on saanut inspiraationsa lasten liikkumisesta. Tiedättehän, kuinka lapset venyvät mitä erikoisimpiin asentoihin ja liikkuvat välillä kävelyn sijaan vaikkapa lattialla ”uiden” tai kierien? Namsian kehittäjät ovat pitkään tutkineet lasten arkiliikkumista ja imitoineet liikkeitä löytäen lajille liikekielen, joka tukee ihmiselle luontaisien liikeratojen uudelleen löytymistä sekä kehittää liikkuvuutta, notkeutta ja lihaskuntoa.”

Päivän paras kampaus: Vietettiin toissa viikonloppuna liiketilassamme kaveriavajaisia ja sain juhliin ihanan sykerökampauksen Kampin QHAIRista. Fashion Fix -pikakampaukset loihditaan kuiviin hiuksiin ja kampaajantuolista päästyään voi vaikka heti loikata juhlimaan!

Päivän paras ilo: Lisääntynyt auringonvalo saa mut niin pohjattoman onnelliseksi, ettei vähään aikaan mikään. Rakastan kevättä niin kovaa, että nyt jo riemastuttaa, miten lähellä se on. Tänään oli varmasti koko vuoden kovin myyntipäivä aurinkolaseille.

Päivän parhaat tapahtumat: Huomenna vietetään meidän Onneksinytin studiolla lasten taidepäivää ja sunnuntaina puolestaan luvassa blogikirppis! Tulkaa moikkaamaan!

tapahtumat

Päivän paras kysymys: Osaisiko joku suositella hyvää kosmetologia pääkaupunkiseudulla? Oma luottokosmetologini jäi Turkuun Butik Beautyyn ja nyt olisi löydettävä edes jonkinnäköinen korvike!

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.