ILON KAUTTA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Oman liikuntalajin kehittelemisessä ja luomisessa on se hyvä puoli, että saa ihan itse päättää, mitä siihen kuuluu ja mitä ei. Namsiassa kaikki tehdään ilon kautta ja omaa kehoa kuunnellen – se on mielestäni lajin ehdottomasti paras puoli. Jos jokin liike tuntuu väärältä tai huonolta, sitä ei yksinkertaisesti tehdä, vaan etsitään omille liikeradoille sopivin variaatio. Toki namsiassakin saa haastaa itseään, mutta sitä ei pidä tehdä kurttu otsalla.

Huomasin tänään töissä ollessani päiväkodilla, että ihan pienetkin lapset vetelevät jatkuvasti meidän liikkeitä ja joka päivä saa uutta inspiraatiota namsian liikekirjoon. Vaikka lapsilta kähvelletty liikekieli tuntuu ideana vähän hullulta, niin todellisuudessa meidän laji on todella paljon jotakin joogan ja jumpan välimaastosta. Jälleen kerran suosittelen marssimaan meidän studiolle kokeilemaan, jos yhtään kiinnostaa!

Mulle itselleni ei ole koskaan sopinut liian vakava urheilu. Lapsena lopetin joukkuevoimistelun, koska en halunnut mennä kisoihin tai näytöksiin, enkä liikuttaa itseäni kenenkään ohjeistamana. Lentopalloa sen sijaan harrastin todella monta vuotta, mutta siinä vaiheessa, kun alettiin olla teini-iässä, vakavoitui treenit siinä määrin, että ei enää kiinnostanut. Mulle liikunnan pitää olla ennen kaikkea hauskaa, eikä missään määrin paineistettua suorittamista. Toisaalta kilpailemisesta (lue: voittamisesta) nautin aivan sairaalloisesti, mutta namsiassa sitä puolta ei sentään pääse toteuttamaan. 

image

Millaisia liikkujia te olette? Mikä liikuntamuoto on kaikkein eniten sun juttusi?

Namsiaa tällä viikolla huomenna torstaina klo 19:00, lauantaina klo 11:00 sekä sunnuntaina 15:00. Tervetuloa!

onneksinyt.fi/varaa


Posted in Yleinen by Salla.