PÄIVÄN PARHAAT – MAANANTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

vd

Keshia N. bananalace from Jakarta, Indonesia (www.lookbook.nu)

Päivän paras juttu: Kuka arvaa? Tää on helppo. Mikä on mahtanut sekoittaa mun pääni viime päivinä? No ehdottomasti tuo ihana ulkona jylläävä kevät! Mikään ei saa mua niin onnelliseksi kuin kevät. Joka vuosi. Aivan pää pyörryksissä. ♥

Päivän paras herkku: Mikäli siellä on ystävänpäiväherkut vielä auki, niin tässä yksi superhelppo ehdotus: valkosuklaassa dipatut mansikat. Ei tarvitse kuin sulattaa valkosuklaa ja pyöritellä manskut suklaassa. Päälle voi ripotella vielä haluamiaan koristuksia!

image

Päivän paras harmitus: Mulla oli kova aikomus mennä viikonloppuna luistelemaan, mutta sen lisäksi, etten saanut luistimiani vakaista aikeista huolimatta teroitettua, en myöskään löytänyt mistään kohdin pienintäkään rakoa, jolloin olisin edes ehtinyt jäälle. Ensi viikonloppuna uusi yritys!

Päivän paras tarjous: Koko ystävänpäiväviikon meillä Onneksinytin studiolla kaksi henkilöä yhden hinnalla sekä kymppikortit vain 100€! Jos vielä mietit huomiselle illalle ystävänpäivätekemistä, niin kello seitsemän namsia on mun vinkkini! Olisi kiva nähdä teitä. ♥

image

Päivän paras herkistyminen: Lueskelin hetki sitten ajatuksia ja sitaatteja ystävyydestä – alkaen tottakai itkeä pillittää samantien. Etenkin nyt yrityksen perustettuani olen saanut huomata, että olen onnistunut haalimaan elämääni aivan uskomattoman hyviä tyyppejä, jotka tukevat ja auttavat parhaansa mukaan täysin ehdoitta, mitä erikoisimmissakin tilanteissa. Olen ihan mielettömän onnekas. ♥ 

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.