MEIDÄN STUDIO

Tajusin juuri, etten ole ollenkaan esitellyt meidän Onneksinytin studiota täällä blogin puolella tai ylipäätään missään. Tänään paistoi valo niin kivasti ikkunoista sisään, että napsin muutamat kuvat. 

Meidän liiketila oli tosiaan aika eri näköinen, kun sinne ensimmäistä kertaa asteltiin, mutta silti tiedettiin molemmat heti, että tämä se on. Oltiin kierrelty muutamissa näytöissä jo ennen tätä (oli muuten kivaa aikaa, ajettiin Turusta työpäivän jälkeen Helsinkiin katsomaan liiketilaa vain huomataksemme, että ei kelpaa) ja kaikissa tuntui olevan jokin vialla. Oli tosin tässäkin sen verran, että yksi seinä piti kaataa, salin lattiat uusia, seinät repiä alas ja maalata, asentaa peilit yms. Remppa-aikoina nukuttiin täällä niin monta yötä, että paikka tuntuu väkisinkin toiselta kodilta. Eikä muuten missään kodeistani ole ikinä käynyt niin paljon läheisiä ja ystäviä kuin mitä täällä jo tässä vaiheessa – kahden kuukauden pystyssä olon jälkeen.

Täällä on kasapäin vilttejä ja tyynyjä, edesmenneen isoäitini vanha tuoli, Neean itse muuraama tiski, yhdessä tuunattu pöytä, parhaimmilta ystäviltäni avajaislahjana saatu viherkasvi, suuri unisieppari, joka hankittiin liiketilaa varten jo ennen kuin oltiin edes löydetty sitä, lasipurkki täytettynä kauniilla ajatuksilla, traagisen tarinan omaava penkki, naapurikirppikseltä hankittu tienvarsikyltti, edelliseltä yritykseltä vessanoveen jäänyt boom boom room -tarra, isot ikkunalaudat, perunakellaria muistuttava salahuone ja vaikka mitä muuta. Tää paikka on ihan älyttömän rakas. 

image

ONNEKSINYT, KOLMAS LINJA 32

Tulkaa tunneille tai ohikulkumatkalla muuten vaan moikkaamaan! 


Posted by Salla.