ON SIIS KEVÄT

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Voi vitsit, miten maailman ihanin kevät tässä on ollut muutaman päivän valloillaan. Pikkiriikkisen pakkasta vielä, mutta aurinko on jo alkanut lämmittää. Huomenna kuulemma lunta taas luvassa, mutta sekään ei poista sitä tosiasiaa, että alle kahden kuukauden päästä on jo vappu ja kesä! Ihan hullua! Kevään kunniaksi asukuvatkin meinaavat taas kömpiä piiloistaan. Tämä eilinen look vilahtikin jo Instagramin (@sallajokin) puolella, mutta laitetaan tännekin vielä!

Takki – Zara, Kengät – Nike, Farkut – Zara, Neule – BIKBOK, Huivi – BIKBOK

Oikeasti kyllä vähän kauhistuttaa, miten lähellä kesä on. Ihan järkyttävä kiire kaikkien meidän bisnesasioiden suhteen ja jokainen tiellemme osunut yritysneuvoja tai lainanmyöntäjä on varoitellut, kuinka kesä on yrittäjille sitä vaikeinta ja hiljaisinta aikaa. Paljon on kuitenkin ideoita ja vireillä olevia uusia projekteja – vähän ehkä liikaakin. Ainakin namsian Suomen kiertue on tulossa, sillä visiitti Poriin on jo lyöty lukkoon! Siitä lisää ihan lähipäivinä, mutta porilaiset voivat jo varautua kaivamaan namsiahousujaan lauantaille 25.3!

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.