HAAVEISTA

FOCUS ON FASHION | Yleinen

image

Aloin eilen ihmetellä, miten erilailla asiat olivat tasan vuosi sitten. Elämäni on kuluneen vuoden aikana kääntynyt aivan päälaelleen. Varmasti yksi koko 28 vuotisen elämäni erikoisimmista ja muutoksentäyteisimmistä vuosista.

Aloin ylipäätään kelata vuoden takaiseen elämääni muistettuani, että suunnilleen vuosi sitten käytin jo tässä vaiheessa kevättä trenssiä. Muistan olleeni ruokakaupassa trenssitakki päällä ja kultaisilla soljilla varustetut nilkkurit jalassa. Harvemmin sitä muistaa asukokonaisuuksiaan arkisilta kauppareissuilta, mutta tuolla kertaa visiitti kauppaan oli erityisen mieleenpainuva.

Tuolloin haaveilin aivan erilaisesta elämästä kuin mitä tällä hetkellä elän, enkä olisi ikimaailmassa voinut kuvitella, että vuoden päästä asun Helsingissä ja pyöritän hyvinvointialan yritystä. En ikinä. Olisin nauranut kovaan ääneen räkä poskella, jos minulle olisi kerrottu tämä. Sellaiset hankkeet eivät kuvastaneet sen hetkisiä haaveitani millään tapaa, eikä olisi tullut kuuloonkaan, että muuttaisin Turusta pois, en missään nimessä ainakaan Helsinkiin.

Yleensä ajattelen, että jos vain tahtoo jotakin tarpeeksi kovaa, niin sen myös saa. Joskus kuitenkin käy niinkin, että onni tulee eri paikasta kuin on odottanut ja unelmat vaihtuvat toisiin. Joskus taas oma ajoitus on täysin väärä ja haaveet toteutuvat vasta paljon myöhemmin. Ja niinkin voi käydä, että suurimmille haaveilleen annetaan mahdollisuus, mutta päättääkin jättää mahdollisuuden käyttämättä. 

Olen tajunnut, että koko elämässä kuitenkin kaikkein tärkeintä on juuri se, että ylipäätään on haaveita ja tavoitteita. Kävi niiden kanssa miten tahansa. Tavallaan olen silti varma, että mikään haave ei yksinkertaisesti jää toteutumatta, jos sille antaa kaikkensa ja siihen myös täysin rehellisesti uskoo. 

Ihanaa alkavaa viikonloppua – muistakaa haaveilla!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.