KUTSU BLOGISYNTTÄREILLE

FOCUS ON FASHION | Yleinen

hbdfof

Tajuttuani, että blogini täyttää tänä vuonna pyöreät kymmenen vuotta (jep, ihan älytöntä), päätin heti, että tahdon pitää oikein kunnon blogisynttärit ja tavata lukijoitani. Koska totuushan on, että kiitos teidän olen jaksanut tätä hommaa näinkin pitkään! Toivon, että tulevana viikonloppuna näen mahdollisimman monta tyyppiä ruudun siltä puolen. 

Siispä kutsun teidät ensi viikon perjantaina ja lauantaina meidän Onneksinytin studiolle (Kolmas linja 32, Helsinki) namsiatunnille! Kaikille blogini lukijaksi ilmoittautuville vapaa pääsy perjantaina 17:00 sekä launataina 12:30! Varaa paikkasi tästä: onneksinyt.fi/varaa/ 

Paikan päälle saa tulla myös ihan vaan juttelemaan ja moikkailemaan tuntien jälkeen. Synttäriherkkuja tarjoilee kanssani yhteistyössä Cloetta! 

TERVETULOA!


Posted in Yleinen and tagged , , by Salla.