PÄIVÄN PARHAAT – TIISTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

oiu

Kasia G. Blogger @ jestemkasia.com from Silesia/Poland, Poland (www.lookbook.nu)

Päivän paras ryhdistäytyminen: Huomaattekos, kun meikäleidi on alkanut postailemaan ihan kunnolla taas pitkästä aikaa? Sama meno tulee vieläpä jatkumaankin, sillä mulla on täällä vino pino luonnoksia odottamassa ulos pääsyään! Vielä, kun saisi vuorokauteen lisää tunteja, niin kynä varmasti sauhuaisi enemmänkin.

Päivän paras ilmoitus: Huomio Pori – te onnekkaat! Namsia rantautuu Poriin launataina 25.3. Tunti järjestetään Tanssiterapia Piuman tiloissa (Eteläpuisto 17 D 3). Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan tuntisi ajoissa (tunnin hinta 15,50€)! Varaukset sähköpostilla: onneksinyt(at)outlook.com.

Päivän paras ilo: Tuo ihan mahdottoman ihana kevät! Jalkojen alla rapiseva sora, valoisat aamut, lämmittävä aurinko, luonnon herääminen. Rakastan yli kaiken kesää, mutta silti ehkä kevät ja siihen kytkeytyvä toiveikkuuden tunne saa mut kuitenkin kaikkein onnellisimmaksi.

Päivän paras aamupala: Suklaapuuroa olen hehkuttanut jo aiemminkin, mutta hehkutan taas. Ihan mielettömän hyvää! Sopii niihin päiviin, kun makeanhimo jyllää huutavana heti silmät avattuaan. 

image

Päivän paras pohdinta: Olen viime aikoina miettinyt paljon, että ovatkohan blogit kuolemassa? Pitkät tekstit eivät todellakaan ole tämän hetken juttu, vaan nopeasti plärätyt somekuvat, snäpit ja videot tuntuvat kiehtovan valtavirtaa kaikkein eniten. Lisäksi tämä Annikan postaus kolahti kovaa ja huomaan pyöritelleeni mielessäni todella paljon saman suuntaisia mietteitä. Itse toivoisin, että blogimaailma keikahtaisi takaisin niihin kotikutoisiin tunnelmiin, joista silloin joskus kauan stten saatiin nauttia.

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.