YHTÄ HYMYÄ

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Oi että, kyllähän varmasti jo arvaatte, mikä on saanut tänään(kin) naamani vääntymään leveimpään mahdolliseen hymyyn? Vietin aivan uskomattoman ihanan kevätpäivän tänään. Pääsin jo aikaisin töistä ja Stuban kanssa heitetyn aurinkolenkin jälkeen näin Iinaa, jonka kanssa suunnattiin kurkkaamaan Cliniquen uutta pistettä Stockalle. Sieltä vielä jatkettiin Natan ja Alisan ruokakirjan julkkareihin. Täytyy sanoa, että sen verran herkullisia annoksia saatiin maisetella, että Halparuokakirjan reseptit menevät takuulla täälläkin testiin.

Nyt sen sijaan ajattelin paljastaa, kuka onnekas voitti itselleen lahjakortin Helsingin Optiikkaan ja mitkä yhteistyön tiimoilta saaduista aurinkolaseista itse valitsin. Aika moni arvasikin ihan oikein, että Eleven Parisin lasit olivat lopullinen valintani. Pohdin pitkään peilipintaisten Ray-Banien ja Eleven Parisin arskojen välillä, mutta aivan viime hetkellä päädyin viimeksimainittuihin. Tekisi mieli palata liikkeeseen hamstraamaan kaikki sovittamani lasit! Helsingin Optiikan muuten löytää myös Facebookista sekä Instagramista nimellä helsinginoptiikka1958

image

Farkkutakki – H&M, Pusero – Vila, Farkut – Dr. Denim, Kengät – Converse, Aurinkolasit – Eleven Paris (saatu)

Mutta sitten siihen arvonnan voittajaan.. rumpujen pärinää.. 150 euron lahjakortin Helsingin Optiikkaan voitti Essii – laitoin sulle hetki sitten sähköpostia! 

Ja hei, myös viikonlopun blogisynttäreillä uutta arvontaa luvassa! Sinne kaikki Cloettan herkkuja napostelemaan ja Namsiaa kokeilemaan (pe 17:00 & la 12:30). Mä tarjoan!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.