UUDET NAMSIAVAATTEET

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Kaupallinen yhteistyö / Yvette

Käsi ylös kuinka moni on kuullut Yvetestä, mun uudesta lemppariurheiluvaatemerkistä? Kävin jokunen viikko sitten Yveten toimistolla blogiyhteistyön merkeissä ihastelemassa mallistoja ja nappailin samalla muutamia namsiavaatteita omaan kaappiini. Yveten vaatteissa eniten ilahduttaa rohkea yksityiskohdilla leikittely ja hauskat kuosit. Silti brändin vaatteet ovat samanaikaisesti tietyllä tapaa kivan simppeleitä ja sopivan hillittyjä. Yvette on ihan vastikään avannut oman verkkokauppansa ja siihen pääsee tutustumaan tästä.

Namsiaohjelmia suunnitellessa ja tunteja toteuttaessa sitä tulee ryömittyä niin paljon maassa ja otettua muutenkin kontaktia lattiaan, että treenivaatteet todellakin ovat kovassa käytössä, eikä ihan kahdet pökät riitä omiin tarpeisiini. Yveten valikoimasta nappasin itselleni nämä mustat peruspantsit, joissa on muuten ihan täydellinen tasku iPhonelle sekä säären Yvette -painatuksella varustetut housut. Suurin suosikkini kuitenkin mustavalkoinen huppari, joka on päälläni suunnilleen aina!

yvetetyvettevaatteet

Täytyy muuten kehaista, että merkin urheilurintsikat ovat todella napakkaa tekoa! En enää muita viitsi käyttääkään. Itselläni on nuo kuvissa näkyvät etnokuosiset liivit sekä Dark Shady urheilurintaliivit. Ihan supereita molemmat!

Nyt mä painun vielä sunnuntai-iltani ratoksi namsian pariin, sillä ollaan Neean kanssa molemmat oltu todella inspiroituneessa tilassa tänään ja kehitelty mm. uusia liikkeitä sarjoihin. Niitä pääsee ensi viikolla testamaan Onneksinytissä tiistaina 19:00, perjantaina 12:00 ja sunnuntaina 11:30. Sekä tietysti Porissa lauantaina 14:00 tanssiterapia Piuman tiloissa!  

Energistä tulevaa viikkoa kaikille! 


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.