IN A WORLD WHERE YOU CAN BE ANYTHING, BE KIND.

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Kaupallinen yhteistyö / Yogaia

image

Aikani on nykyään kortilla enemmän kuin koskaan ennen. Hyvinvointistudion pyörittäminen, lastentarhanopettajan päivätyöt, blogin kirjoittelu sivutyönä sekä aktiivisen koirakaverin omistaminen on melkoinen kombo. Kalenterin kanssa täytyy säätää aivonystyrät hiessä, eikä omaa aikaa ole ollenkaan yhtä paljon kuin ennen. Totta puhuakseni eniten elämääni säätelee koira, jonka vuoksi en voi heilua koko päivää missä sattuu ja olla aamusta iltaan menossa. Täytyy siis hengailla kotonakin, vaikka väkisin.

Ei liene epäselvää, että harrastuksille ei tässä elämäntilanteessa liikaa ole aikaa. Toisaalta liikun nykyään ihan todella paljon jo olosuhteiden pakosta (lenkit ja namsiatunnit), mutta sen lisäksi tulee myös joogattua kotona. Jooga on itselleni sellainen rauhoittumiskeino ja lähinnä tapa rentoutua. Siitä syystä rauhallinen yinjooga on suosikkejani. Pitkät venytykset ja syvään hengittäminen saavat joka kerta mielen virkoamaan.

image

 

Olen blogiyhteistyön tiimoilta käyttänyt Yogaiaa ja voi vitsit, miten ihana tuntivalikoima siellä onkaan. Valinnanvaraa löytyy, vaikka millä mitalla. Tänään ajattelin joogan sijaan itse asiassa kokeilla joko kahvakuulatreeniä tai pilatesta! Yogaialla on myös meneillään nyt ihan mielettömän upea rasismin vastainen kampanja yhdessä SPR:n kanssa. ”Ei rasismille” -hyväntekeväisyyskampanja kerää varoja etnisen syrjinnän ehkäisemiseksi. Eilisen rasisminvastaisenpäivän kunniksi järjestetyn Yogaian taukojoogan pääsee katselemaan ja kokeilemaan aivan ilmaiseksi (edellyttäen kuitenkin ensin kirjautumista palveluun) ja jokaisesta osallistujasta kilahtaa euro SPR:n Ei rasismille -hankkeeseen aina 31.3. saakka. Auttaakseen ei siis tarvitse kuin tehdä 10 minuutin kestoinen taukojooga täällä oman läppärin, padin tai puhelimen välityksellä. Tekee samanaikaisesti hyvää sekä itselle että muille!

image

Rasismin vastaisena päivänä silmiini osuneet artikkelit ja somejutut saivat itseni taas muistamaan, kuinka omillakin valinnoillaan ja asenteellaan voi vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Itse en tiedä kovinkaan montaa yhtä ikävää asiaa kuin rasismi. Pelkkä sana saa niskavillani nousemaan pystyyn. Niin kovasti sitä toivoisi, että tällä maapallolla riittäisi ihan jokaisella rakkautta yli rajojen. Maailman katselu vähän vaaleanpunertavien sydänaurinkolasien läpi ei taatusti tee huonoa yhtään kenellekään, mutta viha tekee. Vihaamalla, syrjimällä ja huomiotta jättämisellä ei ole taidettu saada ikinä mitään aikaan? Toivonkin kaikille tähän keskiviikkoon lämmintä sydäntä, avoimuutta ja lempeää mieltä. Muistakaa rakastaa itseänne ja muita!

image

Vaaleanpunaiseen rakkausmaailman hypättyäni ajattelin myös lahjoa teitä tarjoamalla mahdollisuuden joogata mieli ja keho virkeäksi. Koodilla FOCUSON2017 saatte kuukauden ilmaisen kokeilujakson! Kirjaudu vain sisään täällä, näpyttele koodi ja joogatreenit ovat heti ulottuvillasi. Tilaus on jatkuva ja se uusiutuu ihintaan 19,90 euroa / kuukausi, mutta halutessaan tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa (myös maksuttoman kuukauden aikana). Koodi on voimassa 31.3. saakka!

Rauhaa, rakkautta ja joogaa!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.