PÄIVÄN PARHAAT – PERJANTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

tyylijs

OffwhiteSwan girl from Munich, Germany (www.lookbook.nu)

Päivän paras odotus: Huomenna nokka kohti Poria! Tulee ihan kesäfiilis, kun lähtee yhtään minnekään Turkua tai Forssaa pidemmälle. Porissa tosiaan ohjelmassa namsiatunnin pitäminen Tanssiterapia Piuman tiloissa. Piuma muuten tulee myös vastavierailulle meidän studiolle Helsinkiin, joten jos olet kiinnostunut tanssiterapian kokeilemisesta, niin kurkkaa tämä. Itse ainakin aion osallistua! Meidän Porin tunnillekin on vielä muutamia paikkoja jäljellä, joten ilmoita tulostasi sähköpostilla (onneksinyt(at)outlook.com), mikäli namsiavenkurointia kiinnostaisi päästä kokeilemaan. Tunnin hinta 15,50€.

Päivän paras maisema: Kevät, sulamaan lähteneet jäät ja joutsenet. 

image

Päivän paras tuuletus: Yay, perjantai! Oikeastaan kyllä oma perjantaifiilikseni tulee nykyään jo torstaisin, sillä viikon päivätyöt ovat siinä vaiheessa aina jo purkissa ja voi keskittyä loppuajan itse aikataulutettuihin töihin yrittäjänä. Vaikka vapaapäiviä ei enää oikein olekaan, niin kyllä näiden omien bisnesten parissa puuhastelu tuntuu silti aivan eriltä. Tavallaan vapaalta (tavallaan ei mitään sinnepäinkään).

Päivän paras kosmetiikkatuote: Blogin kautta saamani Lumenen puolukkainen tehohoito on ihan parasta! Sekoitan tätä aamuisin päivävoiteen joukkoon ennen meikin levittämistä. 

kuulaslumenetehohoito

Päivän paras havainto: Olen ihan varma, että kuulun aurinkoenergialla toimiviin laitteisiin. Ihan uskomatonta, kuinka paljon virtaa sitä saa pelkästä auringonvalosta. Vedettiin aamulla Stuban kanssa ihan hullun pitkä kahden tunnin lenkki – muulla säällä ei olisi onnistunut surkeiden kuuden tunnin yöunien jälkeen mistään hinnasta.

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.