PERJANTAINA..

FOCUS ON FASHION | Yleinen

..tein pitkästä aikaa aamupalaksi banaanilettuja! Pitäisi tehdä useamminkin – niin helppoa, nopeaa ja terveellistä herkkua!

..olin todella tyytyväinen viimein painosta tulleisiin kunnallisvaaliesitteisiini. Olen tosiaan ehdolla Uudenmaan vaalipiirissä numerolla 68. Tästä lisää myöhemmin ihan kunnon postauksen verran!

..kävin viimein leffassa katsomassa paljon hehkutetun La la landin. Ja olihan se aivan ihana, muttei kuitenkaan omassa rankingissäni samaa kaliiperia The Notebookin kanssa.

image

..vein lisää vaatteita myyntiin Zirpparille – ihan meidän liiketilan vieressä sijaitsevalle kirpputorille. Pöydästä nro 5 löytää mun juttuni! (Zirppari, Kolmas linja 28)

..en antannut lumen haitata jo perinteeksi muodostunutta ”enää kuukausi vappuun” -ilakointiani. 

..söin niin paljon äidin tekemiä sämpylöitä, että olisin voinut poksahtaa.

image

..lueskelin uudestaan ja uudestaan aiemmin viikolla ilmestyneitä lehtijuttuja namsiasta. Voi hyvin -lehdestä ja Fitbodystä löytää toimittajien kokemuksia lajista!

..kiroilin hajoileville latureille ja olin jälleen varma, että kaikki on vain tehty hajoamaan, jotta kuluttajan pitäisi jatkuvasti ostaa uutta.

..ajoin Forssasta Helsinkiin ja itkeä vollotin onnesta, kun radiosta tuli Apulannan Valot pimeyksien reunoilla. Tiedättekö ne hetket, kun on yhtäkkiä ihan sairaan onnellinen ilman mitään varsinaista syytä ja meinaa suorastaan pakahtua. Tämä oli sellainen.

image

..näin aamulenkillä kuolleen hylkeen. En ole koskaan aiemmin nähnyt hyljettä luonnossa elävänä enkä kuolleena ja nyt meinasin kompastua moiseen. Sydänkohtaus ei ollut kaukana.

..suunnittelin tulevaa kesää ja syksyä innoissani. Paljon on ideoita jo nyt mielessä ja vireillä! Kesällä meillä muuten on Onneksinytissä mm. lasten kesäleirejä sekä ulkotreeniryhmä

Kivaa lauantaita (ja aprillipäivää ;))! 


Posted in Yleinen and tagged by Salla.