LAUNTAIKARKKI: POLLY MINT

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Kaupallinen yhteistyö / Cloetta

Muutama viikko sitten vietettiin blogini kymmenvuotissynttäreitä Onneksinytin studiolla ja Cloetta lähetti meille synttäriherkuiksi ihanan pirskahtelevaista mansikkasuklaata sekä näitä mielettömän hyviä Polly-karkkeja. Niin jumalaisen hyviä, että syömistä ei kerta kaikkiaan pysty lopettamaan, vaikka yleensä olenkin niitä ihmisiä, joille riittää muutama kourallinen koko pussin sijaan. Pussista löytyy kolmea eri makua, joista maitosuklainen päärynä ja valkosuklainen polka ovat suosikkejani. Olen aina rakastanut Pollyja, mutta nämä Mintit ovat kyllä nyt lunastaneet erityisen paikan sydämestäni. Sopivan sitkeä vaahtomainen sisus yhdistettynä herkulliseen suklaakuorrutteeseen toimii perinteisissäkin Pollyissä mahtavasti, mutta kun mukaan isketään vielä vähän tehostemakuja, niin lopputulos miellyttää omia makuhermojani entistäkin enemmän. Minttuvivahde on jätetty kiitettävän pieneksi, sillä usein liika minttuisuus pilaa koko kokonaisuuden – näissä sitä on juuri sopivasti! Ostaisin ehdottomasti toistekin, mutta vielä ei onneksi tarvitse, sillä varastoon jäi muutama pussi jemmaan!

Kuinka moni teistä on jo maistellut näitä uutuuksia?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.