THE BEST WAY TO PREDICT THE FUTURE IS TO CREATE IT

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Täällä aletaan vähitellen toipua pääsiäisen aikaansaamista univeloista. Oli suoraan sanottuna elämäni rankin, mutta samalla myös ehdottomasti hauskin pääsiäinen. Posket ja vatsalihakset edelleen kipeinä kaikesta nauramisesta. Nyt pitäisi kuitenkin pikkuhiljaa saada itsensä takaisin työmoodiin, sillä loppuviikosta on tulossa melkoisen rankka ja etenkin viikonlopun lapsimessuja varten on vielä paljon suunniteltavaa. Onneksinytin tosiaan voi bongata tulevan viikonlopun lapsimessuilta Helsingin messukeskuksesta osastolta 6c93. Instagramistamme @onneksinyt löytyy myös arvonta, jossa jaossa lippuja messuille!

Kalenteria selailtuani tajusin, ettei ole enää kovin montaa työviikkoa edessä (eikä viikkoja kesään). Jännittää ihan hulluna koko tulevaisuus, mutta uskon, että siellä on pelkkää hyvää luvassa! Tai ainakin olemme armaan yhtiökumppanini kanssa suunnitelleet itsellemme mahdollisimman valoisat ja miellyttävät tulevaisuudennäkyvät ja tehneet asioita sen eteen, että näin myös tulee olemaan. Nähtäväksi jää missä määrin onnistutaan! Kutkuttaisi hirveästi kertoa täälläkin jo kaikki, mutten valitettavasti voi ennen kuin meistä riippumattomat asianhaarat varmistuvat. Täytyy silti sanoa, että ihan mielettömän antoisaa tämä meidän bisneksen pyörittäminen, kun voi oman mielen mukaan touhuilla sitä sun tätä ja toteuttaa itseään!

paasiainen2

Takki ja hame – H&M, Kaulahuivi – BikBok, Ballerinat – Zara, Aurinkolasit – D&G

Kivaa keskiviikkoa kaikille! 


Posted in Yleinen and tagged by Salla.