IHASTUNUT COCOPANDAAN

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Kaupallinen yhteistyö / Cocopanda

Olen todellakin niitä ihmisiä, jotka menevät yleensä sieltä, mistä aita on matalin. En ole ikinä ymmärtänyt, mitä vikaa siinä olisi? Nähdä nyt ylimääräistä vaivaa, kun voi helpollakin päästä ja säästää itseään. Tämä pätee myös esimerkiksi kosmetiikkaostoksilla käyntiin. Itse marssin joko jalkaisin paikkaan, josta saa heti kaiken haluamansa tai etsin nettikaupan, josta klikkailla kotiin juuri ne jutut, joita oli hakemassakin. Aiemmin tosin en ole täysin omiin mieltymyksiini sopivaa nettikauppaa kosmetiikkavarastojen täydentämiselle löytänyt.

Nyt sellainen kuitenkin on olemassa – nimittäin Cocopanda. Cocopanda on itselleni aivan uusi tuttavuus ja erityisen ilahduttava sellainen. Verkkokaupasta nimittäin löytyy aivan kaikki suosikkituotteeni Lumenesta Tigiin. Joukossa myös liuta itselleni entuudestaan vieraita brändejä, kuten ByNoor, jonka hiustuotteisiin tutustuin ensimmäistä kertaa vasta nyt tämän blogiyhteistyön tiimoilta. Tässä vaiheessa voin jo julistaa merkin hiusöljyn parhaimmaksi ikinä. Olen lotrannut hiusöljyllä jos toisellakin vuosien saatossa ihan purkkitolkulla ja löytänyt useita todella hyviä tuotteita, mutta tuo ByNoorin oma on ehdottomasti paras kokeilemani. Tekee minunkin pörrötukasta sileämmän ja jättää hiuksiin kivan tuoksun. Myös saman merkin hoitsikka ja shampoo löysivät paikan sekä sydämestäni että suihkuhyllyltäni.

Saamastani lähetyksestä löytyi myös vanhoja tuttuja hiustuotteita, kuten Tigin Masterpiece hiuslakkaa, jota  tuoksutellessani olen jälleen päättänyt, etten enää ikinä sorru marketin peruslakkoihin, vaan ostan jatkossa vain tuota. Sillä kukapa ei tahtoisi tuoksua karkilta? Sama selitys pätee myös Tigin After Party -muotoilutuotteeseen. Tigin tuotteita tuntuu nykyään olevan huomattavasti hankalampi löytää kuin ennen, mutta Cocopandasta niitäkin saa!

Kuvan meikin kasvoilleni loin Nyxin tuotteilla. Poskillani hehkuu Contour -setin kimalteinen aurinkopuuteri ja luomilla saman setin luomivärejä. Aikamoisen kiva luomiväripaletti on myös Nyx Ultimate Shadow Palette, josta löytyy valinnanvaraa laidasta laitaan. Huulillani sen sijaan on huippukestävää Liquid Lipstickiä. Sain lähetyksen mukana myös muita Nyxin mattapintaisia huulimeikkejä sävyissä Abu Dhabi, Stockholm ja Monte Carlo. Niillä varustettuja kuvia tulossa varmasti vielä myöhemmin, sillä ihastuin ikihyviksi! Vähän erilaisia sävyjä kuin mitä olen aiemmin tottunut käyttämään, mutta vaihtelu todellakin virkistää. Meikkipohjanani toimi Lumenen Blur -meikkivoide, joka on itselläni ihan jokapäiväisessä käytössä.

Täältä löydät koonnin kaikista suosikkituotteistani!

Mikäli sullakin on kosmetiikkahyllyn täydennyksen hetki käsillä, niin käy tutustumassa Cocopandan mahtavaan tarjontaan ja tilatessasi hyödynnä koodia COCOFOF10, niin saat 10€ tilauksen loppusummasta pois (koskee yli 50 euron arvoisia tilauksia). Koodi on voimassa vain seuraavat 7 päivää ja koskee myös jo alennettuja tuotteita. Huomaa, että alekoodi annetaan ostoskorissa ennen kassalle siirtymistä.

Ihanaa keskiviikkoa! 


Posted in Yleinen and tagged by Salla.