ONNEKSINYTIN & PIUMAN VOHVELIKAHVILA

Söin eilen ihan hulluna vohveleita, kun testailimme taikinareseptiä lauantaina liiketilassamme järjestettävään vohvelikahvilaan! Sellainen päätettiin nimittäin pystyttää sen kunniaksi, että Onneksinyt ja Tanssiterapia Piuma yhdistävät voimansa! Jatkossa liiketilassamme pääsee siis nauttimaan myös Piuman mahtavista palveluista. Pääsin itse kerran kokeilemaan tanssiterapiaa Oma tanssi -tunnin muodossa ja oli kulkaa ihan parasta, vaikka alkuun jännittikin, että sopiikohan moinen lainkaan itselleni. Turhaan jänskäilin, sillä sopii varmasti ihan kaikille! Fiilis tunnin jälkeen oli suorastaan voimaantunut.

Herkullisten vohveleiden lisäksi meidän kahvilassa pääseekin itse asiassa tutustumaan sekä tanssiterapiaan että namsiaan maksuttomien tuntiesittelyiden muodossa. Lisäksi paikalta löytyy tekemistä myös lapsille! Siispä toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan uudenlaiseen hyvinvointistudioomme huomenna 6.5. klo 13-16 sekä nauttimaan keväästä ja vohveleista kaikilla mausteilla Tapahtuma on maksuton ja vohvelit edullisia!

FACEBOOKIN TAPAHTUMASIVULLE TÄSTÄ

vohvelikahvila

ONNEKSINYTIN & PIUMAN VOHVELIKAHVILA

LA 6.5. KLO 13 – 16

TERVETULOA! 


Posted in and tagged , , by Salla.