PÄIVÄN PARHAAT – TIISTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

tyylitis

Lavie D. girl from Germany, Germany (www.lookbook.nu)

Päivän paras kauhistus: Viikot vierii niin järkyttävällä vauhdilla eteenpäin, etten meinaa perässä pysyä. Perässä en pysy siinäkään mielessä, että jätin Rooman lomallani kalenterini Italiaan, enkä vieläkään ole ennättänyt hankkia uutta.

Päivän paras herkku: Helsingin jäätelötehtaan banaanijätski tulee olemaan tämän kesän ykkösherkku! Banaanijätskiä pitäisi muutenkin myydä enemmän!

image

Päivän paras kysymys: Osaisiko joku muuten kertoa, mistä kannattaisi tähän aikaan vuodesta lähteä etsimään kivaa kalenteria? Roomaan jäänyt kalenterini oli kaikkien aikojen upein pastelliunelma, jonka kannessa komeili vielä teksti Make today awesome. Jotta tulevatkin päivät olisi yhtä mahtavia, tarvitsen ehdottomasti vähintään yhtä hienon korvaajan tuon edesmenneen tilalle. Vinkkejä minne suunnata?

Päivän paras ostos: En ole pitkään aikaan shoppaillut mitään uutta, mutta BikBokissa vastaan tullut punainen kukkamekko oli jostain syystä ihan pakko viedä kotiin saakka!

Päivän paras huvitus: Valkoinen toukokuu. Tänään on ainakin Helsingissä satanut lunta vähän väliä. Itseäni ei niinkään jaksa enää takatalven yritelmät harmittaa, sillä tosiasia on, että on ihan realistinen toive olettaa, että parin viikon sisään voisi heittää bikinit päälle ja rynniä biitsille. Odottavan aika ei ole enää pitkä, sillä kesä on täällä ihan pian. 

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.