TUU TREENAAN MUN KANS KESÄLLÄ!

Oon ihan täysin unohtanut huikkailla täällä oman blogin puolella Onneksinytin kesän ulkotreeniryhmästä! Neea vetää kesäkuussa ryhmätreenit, jotka sijoittuvat vaihteleviin ympäristöihin Helsingin alueella. Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17-18 ja kaikki liikkuminen toteutetaan omalla rytmillä ja omaa kehoa kuunnellen. Sopii siis ihan kaikille liikuntataustaan katsomatta! Ryhmän tarkoituksena on jakaa yhdessä mukavia treenihetkiä, tsempata toisiamme, nauttia kesästä ja liikkumisesta!

Itse olen mukana treenailemassa, mutten suinkaan vetäjän roolissa, sillä mitään treenihirmua ei meikäläisestä ole tähänkään päivään mennessä kuoriutunut. Käytiin viikonloppuna vähän tutkailemassa tulevia treenilokaatioita ja aikamoisen kivoja paikkoja löydettiin. Jos suakin houkuttaisi treenailla hyvällä porukalla luonnon helmassa, niin tuu mukaan – vielä on muutama paikka jäljellä!

ulkotreeniryhma

Ryhmän tapaamiskerrat ovat seuraavanlaiset:

SU 4.6. klo 15:30-16:30 Intuitiivinen liikkuminen -luento, tutustumista ja infoa tulevista treenikerroista

TI 6.6. klo 17-18 Rantatreeni

TI 13.6. klo 17-18 Kaupunkilenkki

TI 20.6. klo 17-18 Metsäjumppa

TI 27.6. klo 17-18 Rauhallinen kehonhuolto

Hinta 32€ / hlö

Ilmoittautumiset sähköpostilla: onneksinyt(at)outlook.com


Posted in and tagged , , by Salla.