PÄIVÄN PARHAAT – TIISTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

tyylittt

Martina T. student from argentina, Argentina (www.lookbook.nu)

Päivän paras hämmästys: Olen päässyt jo siihen pisteeseen lomamoodini kanssa, etten erota päiviä toisistaan. Eilen luulin eläneeni sunnuntaita ja tänään puolestaan kuvittelin, että huomenna on kesäkuun ensimmäinen.

Päivän paras ihastus: Täällä on syttynyt jälleen palava rakkaus Turkua kohtaan. Olin Turussa keskiviikosta maanantaihin ja alkuun vähän arastelin, miltä tuntuu mennä nukkumaan paikkaan, jota joskus kutsui kodikseen. Kävi kuitenkin niin, että pesiydyin vanhaan kotiini sen verran hyvin, etten olisi malttanut pois lähteäkään. Turussa on niin paljon rakkaita paikkoja ja ihmisiä, että siellä on ihan kerta kaikkisen hyvä olla, vaikken takaisin ole palaamassakaan.

image

Päivän paras aktiviteetti: Kävin tänään kevätjuhlassa ihastelemassa entisen lapsiryhmäni esitystä ja moikkailemassa pikkutyyppejä. Yhtään mitään muuta en tänään itse asiassa ole tehnytkään. Maata rötköttänyt sängyssä koko päivän pohtien mitä kaikkea pitäisikään tehdä, mutta aikaansaannosten saldo on yhä pyöreä nolla. Pelkään eniten juuri tätä lomalaiskistumista, jolloin kaupassa käyntikin alkaa tuntua suoritukselta. Onneksi tuleville päiville on haalittuna paljon tekemistä!

Päivän paras asuste: Jos kehtaisin, käyttäisin kukkaseppelettä kesän jokaisena päivänä!

image

Päivän paras kysymys: En muista olenko kysynyt tätä jo aiemminkin (jotenkin sellainen fiilis, että olen), mutta kertokaahan, mitkä ovat Helsingin parhaat itsepalvelukirpputorit? Missasin siivouspäivän, mutta tahtoisin silti vaatekaappiraivauksen tuloksena syntyneestä kuormastani eroon. Ja nimenomaan itsepalvelukirppiksellä.

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.