TÄLLÄ VIIKOLLA OLEN..

FOCUS ON FASHION | Yleinen

image

..saanut vihdoin Turun asuntoni myydyksi – ainakin kymmenen hurraahuutoa tälle! Asuntoni on tosiaan ollut myynnissä viime marraskuusta (?) saakka ja nyt sain viimein sen pois murehdittavien asioiden listaltani. Vaikka täytyy sanoa, että kun tiistaina painoin viimeisen kerran oman ensimmäisen asuntoni ulko-oven kiinni, muljahti sydämessä ja teki mieli heittäytyä pihalle huutoitkemään. Okei, ei ihan, mutta jotain sinnepäin. Hirvensalon koti oli jollain tapaa aivan erityisen rakas.

..ikävöinyt myös koko Turkua. Turulla on ja tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni – voisin hyvin muuttaa sinne vielä joskus uudelleen. Pikaisella Turun visiitilläni ryntäsin suorinta tietä Delhi Darbariin hakemaan mukaani annokset lemppariruokiani ja voi luoja, kun oli taas hyvää. Mistään ei saa parempaa intialaista (nimimerkillä kokeiltu on). Onneksi ensi viikolla pääsee taas turkuilemaan paremmalla ajalla.

..saanut viimein selvyyden siihen, miksi toisinaan pyörryttää ja taju lähtee. Blogin pitkäaikaisimmat lukijat ehkä muistavat, kun joskus viitisen vuotta sitten kärsin jatkuvasta pyörrytyksen tunteesta ja olin yksityisellä lääkärillä laajoissa tutkimuksissa aiheen tiimoilta. Mitään ei tuolloin selvinnyt, mutta sama homma alkoi nyt alkusyksystä vaivaamaan ja menin uudemman kerran tutkittavaksi. Kaiken näköisiä kokeita otettiin EKG:stä verenkuviin, mutta koskaan ennen ei ole tehty verikaasuanalyysiä, josta selvisi, että hengitän liikaa ja liian syvään, jolloin vereni on normaalia emäksisempää. Onneksi ei mitään sen vakavampaa! (vaikka olisi kai ihan ajankohtaista opetella sellainen peruselintoiminto kuin hengittäminen tässä 28 vuoden iässä)

image

..salaa ihastunut syksyyn. Ulkona ei ole vielä mitenkään sietämättömän kylmä ja aurinkokin on jaksanut paistaa. Saa ihan rauhassa olla sisällä tekemättä mitään ja perustaa elämänsä Idolsille, Vain Elämäälle ja OC-maratooneille (en ollut muistanutkaan, että Ryan on yksi koko tv-historian ihanimmista hahmoista ♥♥♥).

..ostanut itselleni maailman suloisimman vaaleanpunaisen toppatakin – sen johdosta ei ihan kauheasti haittaa, vaikka ilmat alkaisivatkin kylmenemään. Toisaalta ihan sama mikä ilma tuolla on, käytän uutta lempparitakkiani lämpöasteista piittaamatta aina kun mahdollista. Ostettiin parhaan ystäväni kanssa samanlaiset ja näytetään täysin idiooteilta takit päällä.

..surkutellut, etten saa ikinä kirjoitetuksi blogia. Kun on tarpeeksi pitkään kirjoittamatta mitään, tuntuu yhtään minkään postauksen aloittaminen kauhean vaivalloiselta ja hankalalta. Tänään oli kuitenkin sellainen aamu, että sain napattua itseäni niskasta kiinni! Toivokaamme, että sama asenne pysyy yllä hieman pidempään kuin edelliskerralla! 


Posted in Yleinen and tagged by Salla.