PÄIVÄN PARHAAT – MAANANTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras tyyli:

maanantaityyli

Martha L. girl from Spain, Spain (www.lookbook.nu)

Päivän paras huomio: Yhtäkkiä on ihan syksy. Niin syksy, että kesäinen vihreys on pelkkä kaukainen muisto ja ulkona kävellessään hytisee hartiat kyyryssä. Täällä on jo otettu villakangastakit ja toppatakit käyttöön!

Päivän paras maastoutuja: Stu! ♥

komein

Päivän paras korvamato: Mulla on aina heti aamusta alkaen joku biisi, joka soi taukoamatta korvieni välissä seuraavaan aamuun saakka. Tänään tuon paikan on lunastanut H&M:n mainoksesta tuttu ”Wham, bam – I am a man, job or no job, you can’t tell me that I’m not..” Todella koukuttava renkutus!

Päivän paras aamiainen: Olen vakuuttunut avokadon ja kananmunan yhdistelmästä niin syvästi, ettei mitään muuta tekisi mieli enää syödäkään. Päälle hyppysellinen chian- ja hampunsiemeniä sekä ripaus suolaa. ♥

avotoast

Päivän paras kysymys: Kertokaahan, mistä löytyy Helsingin paras suutari? Tai ylipäätään joku suutari, en taida tietää / muistaa yhtäkään paikkaa. Hajotin jo kesällä lempparilaukkuni vetskarin, mutta vasta nyt olen saanut kasattua itseni siihen pisteeseen, että alan suunnitella laukun korjauttamista. Ehkä jouluun mennessä pääsen itse suutarille saakka, kun vauhti hoitaa asioita näinkin reipas.

Päivän paras biisi:


Posted in Yleinen and tagged by Salla.